WELKOM BIJ HOUT VAN HAAR

Door Patricia van der Kruijs

VOLLEDIG MAATWERK. PRACHTIG DESIGN

U maakt de keuze

SPECIALE WENSEN?

Vraag het gewoon

Wie ben ik

Even voorstellen…

Patricia van der Kruijs in 1972 geboren in Eindhoven. Na mijn opleiding SPH ben ik werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening. Later heb ik gewerkt in een theater gezelschap. Er werd altijd een groot beroep gedaan op mijn creativiteit. Tijdens een periode van bezinning en verdieping, die volgde op een burnout, kwam ik erachter dat creatief zijn met mijn handen me enorm veel energie geeft. Ik besloot het roer om te gooien…

Na een korte opleiding tot meubelmaakster met parallel daaraan een intensieve stageperiode bij de bekende ontwerper Piet Hein Eek, besloot ik al heel gauw om de stap te zetten om voor mezelf te beginnen. Heel spannend uiteraard, maar vanuit de overtuiging dat als je iets graag wilt het altijd zal lukken bestaat sinds 2003 atelier Hout van Haar.

Inmiddels heb ik vele projecten op mijn naam staan en ben ik sinds 2018 verbonden aan de Design Academy waar ik les geef in de houtwerkplaats.